Webbfamilj åt Lidköpings kommun

Som första egna kund med plattformen SiteVision arbetar Advant nu tillsammans med Lidköpings kommun i ett projekt att designa och bygga deras nya webbar.

Vi låter Christer Christer Erngren, produktägare hos Lidköpings kommun, berätta mer om projektet och samarbetet med oss på Advant:

– Vi ska under 2020 tillsammans med webbyrån Advant bygga en så kallad webbfamilj. Webbfamiljen kommer vid lanseringen i december innehålla en servicewebb och ett antal delwebbar. Tanken är att renodla innehållet på respektive webb och göra det enklare för besökare att hitta rätt.

– Vi är supernöjda med vårt samarbete. Advant är en kreativ och lyhörd kollega som gör vårt projekt både roligt och effektivt, berättar Christer Erngren, produktägare hos Lidköpings kommun.

– Vi är glada och stolta över att Lidköpings kommun valt att samarbeta med oss, säger Mikael Engström, digital strateg på Advant.

– Stort fokus läggs på att skapa en användarvänlig webb som andas Lidköping. Projektgruppen hos Lidköpings kommun har en hög beställarkompetens och vi har väldigt trevligt i projektet så det bäddar bra för en fin slutprodukt, avslutar Mikael.

Nyhetsbrev