Utveckla din webb och digitala närvaro

Lär dig mer om designsystem, UX-design, tillgänglighet för redaktörer och att skriva för webben med hjälp av vår duktige UX-copy.

Tillgänglighet för redaktörer

Vad ska man tänka på som redaktör när man arbetar med innehåll på en webbplats för att det ska bli så tillgängligt som möjligt. Tips på verktyg för att testa tillgänglighet.

UX-design

Vi går igenom designprinciper, prototyp/wireframe och olika typer av användarundersökningar (användartest, enkätundersökningar, onlineundersökningar, kortsortering, A/B-testning, konkurrensundersökning och customer journey map.

Designsystem

Ett designsystem förenklar, sparar tid och resurser, och håller ihop din tjänst även när förutsättningarna ändras. verktyg att sätta upp ett eget designsystem som säkrar kundens upplevelse och den tekniska och formmässiga kvalitet i alla plattformar.

Skapa bättre upplevelser med UX-copy

Hela poängen med UX-copy är att berätta för besökaren vad den kan förvänta sig av innehållet och hjälp hen nå sin slutdestination. Oavsett om det handlar om att lägga produkter i kundkorgen eller att få fler besökare att läsa om den där spännande nya tjänsten. Låt oss tillsammans se över tonaliteten och copyn på din webb.

Nyhetsbrev