Vässa din digitala tillgänglighet

Att tillgänghetsanpassa sin kommunikation blir allt viktigare. Frågan kan kännas stor och det kan vara svårt att veta var man ska börja. Oavsett om du jobbar inom offentlig förvaltning eller i den privata sektorn finns det många fördelar med, eller till och med krav på, att tillgänghetsanpassa din digitala kommunikation. Ta kontroll och lär dig grunderna med vår videoutbildning!

(Köpet görs via vår plattform Jobba Hållbart)

Sammanfattning

  • Pris: 4 500 kr
  • Omfattning: Videoutbildning
  • Övrigt: Eftersom utbildningen är inspelad kan du klicka hem den och se den redan idag, spola fram och tillbaka och se den flera gånger om du vill. Du kommer att få tillgång till materialet via ett inloggat läge på vår plattform Jobba Hållbart.

Om utbildningen

Visste du exempelvis att över 30 procent av den svenska befolkningen har någon form av funktionsvariation, enligt SCB:s statistik? Språk, tillfälliga eller permanenta nedsättningar spelar roll för hur vi tar till oss budskap. I den här utbildningen får du en introduktion till digital tillgänglighet, med konkreta tips för att ta ert arbete till nästa nivå inom webb, film och dokument. Du kommer bland annat lära dig:

  • Vad lagen säger om tillgänglighet.
  • Vad du ska tänka på vid tillgänglighetsanpassning av en webbplats…
  • …dokument…
  • …och film.

Vem är utbildningen för?

Utbildningen är till för dig som vill stärka din digitala kommunikation, oavsett om du jobbar som marknadschef, kommunikatör, entreprenör eller vd.

Behöver jag några förkunskaper?

Nej – inga specifika förkunskaper krävs!

Man på tunnelbana med mobil i handen

Låter det intressant? Hur går vi vidare?

Advant

Kontakta oss om du har någon fråga eller fundering!

Hittar du inte vad du söker? Vi tar gärna fram ett skräddarsytt upplägg för dig och din verksamhet.

Nyhetsbrev

Kontakta mig!