Lär dig spela in på distans

Med anledning av pandemin har vi alla fått ställa om och tänka nytt. Det fysiska mötet har fått lämna plats för det digitala och oavsett hur framtiden ser ut finns det stora fördelar med att kunna hålla möten digitalt. Här lär du dig att spela in människor via din dator, oavsett var i världen de befinner sig.

Sammanfattning

  • Pris: 7 000kr
  • Omfattning: Halvdag
  • Övrigt: Max 5 deltagare vid varje utbildningstillfälle. Kontakta oss för prisförfrågan vid större grupper.

Om utbildningen

Här får du handfasta tips på hur du kan spela in en inspiratör, en föreläsare eller en kollega på distans. Med hjälp av din dator kan du enkelt spela in intressanta samtal eller korta intervjuer. Kanske är det något du vill inspirera dina kollegor med eller så har du en projektkollega på annan ort som inte har möjlighet att delta i det där viktiga mötet. Då kan hen ändå förmedla sig via en video. I utbildningen går vi igenom alla tekniska förutsättningar för att du ska kunna genomföra inspelningen på egen hand. Vi pratar även om mjuka ingångsvärden som hur man förhåller sig till varandra digitalt och fortsätter skapa värdefulla möten, föreläsningar och workshops på distans.

Vem är kursen för?

Kursen är för dig som är kommunikatör eller har en mötestung arbetsroll. Vare sig det handlar om internt- eller extern kommunikation, avstämningar, workshops eller föreläsningar, anpassar vi utbildningen efter dina behov.

Behöver jag några förkunskaper?

Inga särskilda förkunskaper krävs, men du behöver kunna hantera en dator och de programvaror ni vanligtvis använder för digitala möten.

Låter det intressant? Hur går vi vidare?

Advant

Kontakta oss för att få veta mer eller boka en utbildning med någon av våra experter.

Hittar du inte vad du söker? Vi tar gärna fram ett skräddarsytt upplägg för dig och din verksamhet.

Nyhetsbrev

Kontakta mig!