WordPress – bygg skräddarsydd webb med världens mest använda CMS

WordPress är ett CMS med kraftfulla funktioner och obegränsad frihet att skapa det du vill. Hela 35% av världens webbar använder WordPress

Plattformen är licensfri och baseras på öppen källkod. Ta hjälp av oss när du vill bygga en skräddarsydd WordPresswebb som älskas av dina besökare och ger den effekt du önskar. 

Ta WordPress till nya nivåer!

Behöver du hjälp med att få ut det mesta av WordPress? Oavsett om du behöver bygga någonting från grunden eller utveckla det du redan har kan vi hjälpa dig! Vi är experter på att skapa riktigt bra, varumärkesstärkande och användarvänliga webbplatser med WordPress som genererar konvertering.  

Vi har mängder av både stora och komplexa samt mindre Wordpresswebbar i bagaget. Du kan vara trygg med att ha oss som din WordPressbyrå och här kan du läsa mer om varför. 

Johanna är en av de webbdesigners du möter hos oss.

WordPresswebbar utifrån dig och dina användare

Du får en partner som alltid utgår från att ge dig effekt och att bygga webbar som dina besökare älskar. Nöjda besökare leder till att du når dina mål. 

Vi kan hjälpa dig med det strategiska arbetet att formulera effektmål och undersöka dina kunders behov så att webben utformas efter vad dina kunder behöver. Vi använder en metod som heter effektkartläggning. 

En trygg arbetsprocess som säkrar kvalitet och ger resultat

Tack vare lång erfarenhet från både privat och offentlig sektor med allt från e-handel, externwebb, intranät och appar får du tillgång till vår samlade kunskap och vår hela tiden förbättrade arbetsprocess. 

Du kan läsa mer om arbetsprocessen där vi beskriver vårt erbjudande som webbyrå. 

Integration mellan WordPress och dina övriga system

För att få ut full potential av din webbplats kan du behöva integrera den mot dina övriga system. Vi har erfarenhet från både enkla och mer avancerade integrationer mellan WordPress och andra system. Ett exempel är vårt arbete med Branäsgruppen och deras olika webbplatser som är integrerade mot två olika bakomliggande bokningssystem. 

WordPress + WooCommerce

Om du är behov av e-handel kan du få hjälp att bygga den med WooCommerce som är den största e-handelsplattformen för WordPress. 

Ett urval av WordPress webbplatser vi byggt

Låter det intressant? Hur går vi vidare?

Mikael Engström

Vi erbjuder en helt kostnadsfri webbrådgivning! Under ca 45 minuter pratar vi om hur vi kan hjälpa dig bygga en riktigt vass WordPress-webb.

  • kort webbmöte
  • kostnadsfritt
  • när det passar dig

Nyhetsbrev

Kontakta mig!