Teknisk analys - nyckeln till framgång inom SEO

Till skillnad från on-page SEO, som fokuserar på innehåll och sökord koncentrerar sig teknisk SEO på hur webbplatsen är byggd och hur den presenterar information.

Analysen hjälper dig att identifiera dolda tekniska problem som påverkar din webbplats synlighet, genomsökbarhet och i slutändan förutsättningar för att webbplatsens sidor ska kunna ranka bra på önskade sökord.

En teknisk seo-analys är grunden i SEO

Om inte sökmotorerna kommer åt din webbplats eller om dom inte kan läsa av innehållet på rätt sätt spelar andra marknadsföringsåtgärder mindre roll och kan i vissa fall vara att kasta pengarna i sjön.

Vår analys granskar kritiska faktorer som t.ex sidladdningstid, mobilanpassning, interna brutna länkar, interna ompekningar, kanoniska länkar och URL-struktur för att säkerställa att din webbplats fungerar optimalt för både sökmotorer och besökare.

Så här hjälper vi dig med en teknisk SEO-analys:

Advant utför en detaljerad analys av din webbplats för att avslöja tekniska brister som vi sen går igenom tillsammans, du får även en PDF-rapport med en konkret åtgärdslista så du lätt kan ta nästa steg.

  • Identifierade problem tydlig förklarade i rapporten
  • Komplett data vi inkluderar all data i rapporten som du behöver.
  • Sammanställd PDF-rapport över problem med förklaringar.
  • Lista med konkreta åtgärder Prioriterad lista på åtgärder så vi enkelt kan komma vidare.
Joakim Krook

Låter det intressant? Hur går vi vidare?

Joakim Krook

Vi erbjuder en helt kostnadsfri webbrådgivning! Under ca 45 minuter pratar vi om hur du kan hitta fler affärer med hjälp av en teknisk analys och sökmotoroptimering.

  • kort webbmöte
  • kostnadsfritt
  • när det passar dig

Nyhetsbrev

Kontakta mig!