Digitala möten

Digitala möten är för många det nya normala. Till fördelarna hör effektivitet, minskade kostnader och ökad flexibilitet. Men för att skapa effektiva digitala möten behövs nya mötesformat, modern pedagogik, fungerande och involverande teknik samt en tydlig mötesledare och agenda.

Få ut det mesta av digitala möten

Vi på Advant hjälper företag och organisationer få ut det mesta av sina digitala möten. Genom att hjälpa dig förbereda och driva effektiva och engagerande möten med deltagare som är aktiva, känner sig hörda och sedda. Oavsett om det är en konferens, webbinarium, utbildning, livesändning eller hybridmöte. Och oavsett vilken nivå du själv befinner dig på.

Vill du komma igång med eller bli bättre på digitala möten? Vi hjälper gärna dig gärna med att:

 • Hålla ett professionellt möte i Zoom eller Teams – vi lär dig hur tekniken fungerar samt ger dig smarta tips när du håller egna möten eller föreläsningar. Vill du hellre fokusera på att leverera ditt budskap finns vi med dig före, under och efter mötet och sköter allt det praktiska.
 • Livesändning – leverera värde i direktsändning. Här kan vi hjälpa dig med allt från en enkel setup där endast en tekniker ingår till mer avancerade sändningar med grafisk inramning, tekniker och filmare på plats.  Du bestämmer.
 • Skapa engagerande och effektiva digitala möten och workshops – vi ger dig grunderna i digital mötesteknik, tips på hur du skapar delaktighet och uppslag på övningar för digitala workshops.
 •  Sätt upp din egen studio – Vi hjälper dig att sätta upp en studio på din arbetsplats. Vi hjälper till med planering av inköp, lämplig utrustning, att sätta upp den och provfilma. Sen är du redo att köra igång.

Kundprojekt: Våga vara digital!

Projektet vänder sig till kommunledning och kommunpolitiker inom Sveriges alla kommuner. Kompetenssatsningen ges genom livesändningar under 2020 och vi har stöttat projektet med strategi och produktion av allt material, som rörlig grafisk inramning, närmare 20 filmer, presentation och marknadsföring av eventet.

Exempel på andra kundprojekt vi gjort:

 • Sänt LIVE tillsammans med Värmlands landshövding och talare från hela landet
 • Ansvarat för och hållit i en mängd digitala möten i Zoom Meetings och Webbinar
 • Helhetsgrepp med inbjudningar, tekniktest, sändningar och utvärderingar
 • Förstudier kring kunders behov av plattform och tekniklösningar

Vad passar bäst för dig?

Vi hjälper dig gärna med en förstudie och behovsanalys för att tillsammans med dig hitta rätt lösning för dina behov.

Låter det intressant? Hur går vi vidare?

Joacim Lundin

 1. Boka ett kostnadsfritt webbmöte
 2. Bestäm tid och plattform
 3. Få en sammanfattning av mötet

Nyhetsbrev

Kontakta mig!