Så får du dina kunder att köpa mer med hjälp av video

Konkurrensen om konsumenternas uppmärksamhet är stenhård idag. I genomsnitt möts vi av mellan 5 000 till 10 000 reklambudskap varje dag. Vad är då tricket för att nå ut med ditt budskap i ett sådant brus?

Vårt filmteam gör informationsfilm, utbildningsfilm, reklamfilm, produktfilm, allt från större filmprojekt till enklare videoproduktioner – anpassat helt utifrån ditt behov och din budget.

Engagera och motivera din målgrupp med video

Video är numera det kraftfullaste verktyget du har för att förmedla ditt budskap. Film är underhållande, informativt, dramatiskt, spännande och magiskt. Den berör och väcker känslor. Just känslor spelar en viktig roll för att motivera och engagera den målgrupp du vill nå.

En av videons största styrkor ligger faktiskt i hur våra hjärnor fungerar. Vi människor bearbetar information 60 000 gånger snabbare när vi ser film jämfört med när vi läser.

Filmteamet här på Advant har över 30 års samlad erfarenhet och vi drivs av att skapa film som gör skillnad och ger effekt. Vi filmar och animerar, både dokumentära och dramatiserade produktioner.

Men hantverket stannar inte där utan vi ger självklart våra kunder stöd i hur deras material sprids och uppnår bäst effekt genom digital marknadsföring.

Video + strategi ger resultat

Idag är video lika mycket strategi som kreativitet. Fundamentet för en framgångsrik 
satsning i sociala medier är en strategi. I den bestämmer du vilket jobb du vill att videon ska göra? Ska den marknadsföra en ny produkt? Locka nya medarbetare? Förklara en komplex process? Vi hjälper dig att identifiera målen och skapa strategin för din videosatsning.

Strategin bygger på ett gäng grundfrågor:

  • Vilka är dina mål?
  • Hur du ska nå dem?
  • Hur ska framgången mätas?
  • För vem skapas videon?
  • Var ska videon distribueras?
  • Vilket budskap får tittaren med sig?

Erbjudande

Vårt filmteam gör informationsfilm, utbildningsfilm, reklamfilm, produktfilm, allt från större filmprojekt till enklare videoproduktioner – anpassat helt utifrån ditt behov och din budget.

När videon är klar hjälper vi dig att sprida den och skapa de bästa förutsättningarna för att uppnå rätt effekt med hjälp av digital marknadsföring.

Advant har ett stort kontaktnät med filmarbetare, skådespelare och speakerröster som vi kan använda vid behov. Vi vill att du ska känna dig trygg genom hela processen och att det ska vara kul att jobba med oss. Vi jobbar tillsammans med en tydlig process i flera steg och avstämningar fram till färdig film.

Anna-Karin Elwin Segolsson

Låter det intressant? Hur går vi vidare?

Nyhetsbrev

Kontakta mig!