Event som skapar effekt och bygger varumärken

Att samla människor på ett event, live eller digitalt, ger en unik möjlighet. Deltagarna tar inte enbart emot ett budskap, de upplever det.  

  • Från passiva åskådare till aktiva deltagare
  • Vi tror på kombinationen av att arbeta både live och digitalt
  • Kommunikation före, under och efter eventet maximerar effekten av den investering som gjorts

Ökad försäljning, lojala kunder eller stolta medarbetare

För att skapa ett lyckat event behövs ett tydligt syfte och en bra planering. Frågor som vad du vill uppnå och för vem du gör det ska besvaras i början.   

Vi på Advant kan vara med från start till mål och skapa innovativa koncept med relevant innehåll för din målgrupp. Oavsett om målet är ökad försäljning, lojala kunder eller stolta medarbetare. 

Att samla människor på ett event, live eller digitalt, ger en unik möjlighet ge deltagarna en upplevelse.

Digitalt eller live

Vi hjälper dig gärna med hela eller delar av ditt event. Oavsett om du planerar en konferens, kickoff, seminarier, personalaktivitet eller mässa. Digitalt eller live. Eller en blandning av dem båda.

Vi samarbetar med projektledaren Jennie Jonsson som har över 15 års erfarenhet av att driva stora som små event. Vi har också ett stort nätverk av producenter, teknikleverantörer, hållbara lokaler, logistik och allt annat som behövs för ditt event.

Boka in ett möte så berättar vi hur vi tillsammans skapar upplevelser som berör och engagerar de människor som möter ditt varumärke. Ingen event är för litet eller för stort.

Några projekt

100° Karlstad

Värmlands största event och mötesarena för näringslivet i regionen. Live-eventet besöks av närmare 1 000 personer varje år och har genomförts under fem år. Inspirationsdag, mässa och galakväll med syfte att inspirera, ge kunskap och framför allt skapa nya kontakter.  

Uppdragsgivare: Karlstads kommun. 

Projektledare: Jennie Jonsson.  

Kommunikation och marknadsföring: Advant.  

Advanture

På Advants kostnadsfria och populära inspirationsdag Advanture bjuder vi på affärsdrivande insikter, konkret kunskap inom digitala kanaler och smarta innovativa verktyg att applicera direkt i din vardag. Advanture har hållits tre år i följd med över 100 gäster varje år. Live-event som filmades och resulterade i content kring varje kunskapsområde som sprids digitalt.  

Projektledare: Jennie Jonsson.  

Kommunikation, marknadsföring och innehåll: Advant. 

Låter det intressant? Hur går vi vidare?

Linda Jonsson

Är du nyfiken på hur du kan få ut mer av dina event, konferenser, eller personalaktiviteter digital eller live?

Nyhetsbrev

Kontakta mig!