Podcast - kostnadseffektiv och kraftfull kommunikation på kundens villkor

Podcastlyssnandet har fördubblats under de senaste åren och når idag mer än hälften av alla svenskar. Trots denna tillväxt är marknaden för podcasts långt ifrån fylld och möjligheterna stora. Med en podcast har du en unik möjlighet till att ha din lyssnares fulla uppmärksamhet under en längre tid och på deras villkor. Under löprundan, på väg till jobbet eller i solstolen.

Från idé till färdig podcast

Hos Advant finns allt du behöver för att komma igång med din egen podcast eller låta den befintliga växa. Vi har många års erfarenhet och hjälper dig med allt från strategi, innehåll och gäster till teknik, spridning och marknadsföring. Vi har en egen studio med den teknik som behövs och all kompetens för att lansera en framgångsrik podcast.

Bygg varumärke med podcast - internt och externt

Oavsett om målet med din poddsatsning är att skapa en starkare gemenskap i organisationen eller bygga din expertroll på marknaden, är podcastformatet kraftfullt och möjligheterna är många. Du kan exempelvis ta position genom att löpande bjuda på värdefull kunskap eller utbilda genom att göra varje avsnitt till en lektion i en kurs. Du som avsändare har möjlighet att gå på djupet och låta intressanta ämnen och människor få det utrymme de förtjänar.

Innehåll som publiceras löpande och konsekvent ger bättre effekt. Varför inte starta en podd som också bygger relationer mellan dig och lyssnaren?

Erfaren och strategisk podcastpartner

Vi har under flera år tagit fram vår egen podcast Kommpis som lyfter kommunikation inom offentlig sektor. Andra exempel är en chefspodcast och en miniserie med podcasts som en del i marknadsföringen för ett större näringslivsevenemang. Vi hjälper gärna dig också.

Låter det intressant? Hur går vi vidare?

Joacim Lundin

Funderar du på att starta en egen podcast? Eller vill du veta hur du får din befintliga att växa?

Vi erbjuder en helt kostnadsfri webbrådgivning där vi pratar om hur en podcast kan användas i din verksamhet på bästa sätt och vilka möjligheter som finns.

Nyhetsbrev

Kontakta mig!