Grafisk produktion

Rapporter, årsredovisningar, broschyrer, foldrar, power point-presentationer, mässmaterial, montrar, wordmallar. Om du producerar stora mängder informationsmaterial så har du kommit helt rätt – vi är nämligen experter på grafisk produktion och trycksaksproduktion.

Tack vare många års erfarenhet kan vi ge dig en snabb, prisvärd och personlig leverans med hög kvalitet.  

Advant framtidssatsar och blir innovativ helhetspartner för kommunikation och digitala lösningar.

Advantmodellen – effektiv och prisvärd​

För att du ska känna förtroende för hur vi jobbar har vi tagit fram en egen arbetsmodell som vi kallar för Advantmodellen. Den garanterar hög kvalitet och prisvärdhet i allt vi producerar.  

Modellen bygger på att vi aldrig använder mer resurser än vad ett projekt kräver. Vi börjar med en person och skalar sedan upp så att produktionen blir så prisvärd som möjligt. Dessutom underlättas kommunikationen genom att inte blanda in för många parter. Det gör leveransen och produktionen mer kostnadseffektiv samtidigt som det är enklast för dig att ha direktkontakt med personen som faktiskt utför jobbet. 

För våra största kunder har vi skapat egna team som är specialister på kundens profil och som också är med och utvecklar och förvaltar den och dess mallar under årets lopp. 

När det är bråttom

Vi är vana att påbörja våra produktioner med kort varsel och med tajta deadlines. Vi har en ständigt bemannad planeringsfunktion som snabbt tar emot ditt jobb och ser till att du får resurser. Vill du att vi sköter kontakten med tryckeriet så kan vi även hjälpa till med den biten och självklart ser vi till vi att allt vi producerar blir bra i tryck

Utbildade inom mångfald och tillgänglighet

En självklarhet för oss är att ha koll på mångfald och policys för bilder och illustrationer. Likaså är vi vana att arbeta med krav på tillgänglighetsanpassning, följa riktlinjer i GDPR med mera. 

Advant Flow

Om du vill kan vi också jobba i vårt egna digitala samarbetsrum, Advant Flow, där du kan följa produktioner, ta ut statistik och spara lärdomar från dina projekt tillsammans med oss. Men vi jobbar naturligtvis även i den plattform du föredrar, exempelvis Teams. 

Några kunder

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB

Advant har sedan 2010 haft ett ramavtal för grafisk formgivning och produktion med MSB. Vi producerar bland annat rapporter, foldrar och broschyrer, digitala presentationer, webb, mässmaterial med mera. Vi har även tagit fram deras nya grafiska profil.

Omfattning: ca 200 genomförda uppdrag per år

Sveriges Kommuner och Regioner, SKR (tidigare SKL)

Advant har sedan 2015 haft ett ramavtal för grafisk formgivning och produktion med SKR (tidigare SKL). Vi producerar bland annat rapporter, foldrar och broschyrer, digitala presentationer, mässmaterial med mera. Vi har även varit med och utvecklat deras grafiska profil och kommunikation.

Omfattning: ca 200 genomförda uppdrag per år.

Låter det intressant? Hur går vi vidare?

Nyhetsbrev

Kontakta mig!