Öka din försäljning med hjälp av digital marknadsföring!

Visste du att 91% av Sveriges befolkning är ute på nätet dagligen och att 93% av av alla köp börjar med en sökning?

Hur kan du få dina potentiella kunders uppmärksamhet, driva dem till din webbplats och få dem att bli återkommande kunder?

Vi hjälper dig ta kontroll över ditt digitala säljflöde och i förlängningen sälja mer.

Så får du fart på din digitala marknadsföring​

Hemligheten heter digital marknadsföring. Allt handlar om att bygga marknadsförings- och säljprocesser med hjälp av digitala verktyg. Tänk repeterbart och skalbart så kan resultatet förfinas och förbättras över tid. En process som mäts och följs upp kontinuerligt för optimering.

Konvertera besökarna till kunder

En av de största utmaningarna företag ställs inför idag är att driva trafik till sin webb, få en konstant ström av besökare, ta hand om dem och konvertera besökarna till kunder. Det är en process som har många namn – köpresa, kundresa eller säljtratt.

Det handlar om att fånga dina potentiella kunders uppmärksamhet och sedan stegvis förflytta dem från att vara omedvetna till att vara medvetna om möjlighet till lösning och avslutningsvis att din lösning är den bästa.

Digital marknadsföring innefattar många olika delar och det handlar om att få de olika delarna att samspela i en helhet som kan automatiseras och generera nya kunder dygnet runt.

I digital marknadsföring ingår bland annat:

Nya genrer och plattformar tillkommer hela tiden. Om du förstår hur alla delar fungerar kan du få dem att samspela, ge dig en möjlighet att kontrollera ditt trafikflöde och i förlängningen sälja mer.

Du får en certifierad digital marknadsföringspartner

Advants digitala marknadsföringsexpert Thomas är certifierad och har flerårig erfarenhet av att skapa marknadsföring som ger resultat åt dig som kund. Lär känna honom i denna intervju

Vår strategiska process säkerställer att alla delar är med och att all marknadsföring är optimerad för din målgrupp och dess kanaler.

Digital marknadsföring som ger resultat ​

Lyckligtvis har vi lösningen för dig. Vi arbetar datadrivet och strategiskt för att hjälpa dig att skapa bättre affärer med digital marknadsföring.

Oavsett om det är en övergripande digital strategi eller om det är digital annonsering via Facebook, Instagram, LinkedIn, Google, YouTube, SnapChat eller TikTok så använder vi vårt strategiska ramverk för att du ska nå resultat.

Förutom att ta hand om din digitala marknadsföring skapar vi säljande och engagerande innehåll till alla dina kanaler, helt anpassade för varje steg i processen.

Processen

Vår strategiska process bygger på att vi i ett tidigt skede tillsammans identifierar dina affärsmässiga mål – vad vill du uppnå med din marknadsföring?

 • Vi kartlägger din digitala närvaro för att se var vi fokuserar våra insatser.
 • Vi identifierar din målgrupp så att du når ut till rätt kunder och inte slösar pengar på de som ändå inte köper.
 • Vi bestämmer de mätvärden som vi mäter framgången med. Allt för att säkerställa att vi når rätt mål.
 • Vi fastställer vilket innehåll vi behöver skapa för att nå dina mål.
 • Vi testar och optimerar innehållet – både för målgrupp och algoritmer – med bland annat A/B-testning, vilket innebär att marknadsföringen vi skapar levererar det resultat du önskar.
 • Vi skapar en plan för var och när din marknadsföring ska distribueras så den når dina kunder där de befinner sig.
 • Slutligen så analyserar vi utfallet av marknadsföringskampanjen – det sker även löpande för att kunna agera på oförutsedda händelser och dynamiskt kunna optimera längs vägen.

Som kund hos Advant så får du:

En välbeprövad strategisk process som stöd för att identifiera:

 • Mål (Vilka affärsmässiga mål vill vi uppnå)
 • Målgrupp (Vilken är vår bästa målgrupp)
 • Annonsinnehåll (Vilket innehåll behöver vi skapa)
 • Distribution (Vart ska vi visa våra annonser)
 • Optimering (Vad och hur optimerar vi våra annonser)
 • Analys (Vad vi mäter resultatet med)

Låter det intressant? Hur går vi vidare?

Agnes Hagelberg

Vi erbjuder en helt kostnadsfri webbrådgivning! Under ca 45 minuter pratar vi om hur du kan hitta fler affärer med digital marknadsföring.

 • kort webbmöte
 • kostnadsfritt
 • när det passar dig

Nyhetsbrev

Kontakta mig!