Tillsammans ser vi in i framtiden

Karlstads kommun upplevde att det saknats en röd tråd och ville skapa en tydligare profil för affärs- och framtidsmässan 100° Karlstad och vi på Advant fick i uppdrag att ta fram idé och koncept samt material för kampanj, mässa och galakväll.

Vi tog oss an framtidstemat med stor entusiasm och initialt skenade idéerna i och med temats möjligheter. Men vi landade i att vi skulle skapa ett koncept och utseende som skulle symbolisera just framtiden samtidigt som det var viktigt både för oss och kunden att allt material skulle andas fest och galamiddag. Lösningen blev ett koncept med en spåkula i fokus. Vår Art Director tog fram skisser på ett bildmanér som vi sedan anlitade fotograf Anders Lipkin för att realisera. Färgerna som slår emot kulan, i bilden, är hämtade från 100° Karlstads logotyp. Det skapade en tydlig och stark igenkänning i alla enheter som togs fram. Läs mer om projektet och ser fler bilder på vår webbplats.

Årets slogan blev ”Tillsammans ser vi in i framtiden”.

800x450px_dag_5.png

Utöver konceptet har mycket material producerats och formgivits, så som inbjudningar, baners, annonser och material till sociala medier. Vi har försökt att överraska och vara kreativa. Ett exempel på detta är en affisch som sitter vikt runt ett hörn.

800x450px_affisch.png

Läs mer om projektet och ser fler bilder på vår webbplats.

 

Nyhetsbrev