Succé för årets Advanture!

Den femte oktober gick vår kostnadsfria inpirationsdag Advanture av stapeln igen för andra gången. På det fullbokade eventet på Stadshotellet i Karlstad fanns 110 glada gäster som fick lyssna på bland annat LinkedIn och Löfbergs.

 

_MG_7210.jpg

_MG_7589.jpg

_MG_7243.jpg

 

Dagen inleddes med Anders Thorén, vik kommunikationsdirektör på Löfbergs som pratade om hållbar kommunikation och gav praktiska exempel på hur de arbetar.

Efter detta följde en föreläsning från vår egen Linda Jonsson som gav publiken en checklista på sju punkter för hur du gör din grafiska profil hållbar.

 

_MG_7303.jpg

_MG_7271.jpg

_MG_7425.jpg

 

Under nästa pass fick vi lyssna till tre elever från Karlstads universitet som berättade om hur de ser på framtidens kommunikation och vad de tror kommer bli viktigast framåt.

Vi passade även på att ha lite kul och besökarna fick göra kommunikationsövningar i form av sten, sax och påse samt prova på att hälsa på varandra på många olika sätt. Skrattet ljöd högt i hela lokalen.

 

_MG_7362.jpg

_MG_7370.jpg

_MG_7402.jpg

 

Eftermiddagen bjöd på en en kombinerad föreläsning och workshop under temat ”Gör din nästa rekrytering i sociala medier” som hölls av Oscar Rydman från, Senior Relationship Manager och ansvarig för offentlig sektor på LinkedIn i Norden och vår Linda från Advant. Läs mer om föreläsningen i en intervju som gjordes med Oscar under dagen.

Eftermiddagen avslutades med Erik Lagersten, Kommunikationsdirektör på Västra Götalandsregionenunder titeln ”Framtiden Kommunikatör” och en paneldebatt om framtidens kommunikation och dagen.

En riktigt lyckad dag tycker vi på Advant. Tack till er alla som kom och gjorde dagen så fantastisk!

 

_MG_7469-1.jpg

_MG_7513.jpg

_MG_7562.jpg

_MG_7545.jpg

_MG_7478-1.jpg

 

Nyhetsbrev