Sneak peak i vår nya lokal i yttre hamn

 

I början av 2020 flyttar vi in i det gamla båtvarvet på Kanikenäsholmen som just nu renoveras för fullt. Tillsammans med inredningsbyrån Thimar Form skapar vi en inspirerande och kreativ arbetsplats för hela gänget på Advant och våra kunder. Nyfiken på att kika in redan nu? Häng med.
– Snart har vi växt ur vår nuvarande lokal och sedan en tid tillbaka har vi varit på jakt efter en ny. När vi hittade denna kändes allt helt rätt. Här har vi möjligheten att anpassa lokalen exakt som vi vill ha den, säger Linda Jonsson, vd på Advant.

Fokus på medarbetarna i inspirerande miljö

–  Denna gång vill vi skapa en mer inspirerande arbetsplats med fokus på medarbetarna. De stora fönstren släpper in massor av härligt dagsljus och utemiljön är fantastisk med närhet till vattnet och den atmosfär som skapats i yttre hamn. Det finns fina promenadstråk och platser att ha möten ute på också, fortsätter Linda.

Perfekt lokal för kunder och kommande event

– Vi har självklart även tänkt på våra kunder och besökare. Tidigare har vi lagt de flesta av våra inspirationsevent i externa lokaler. I nya lokalen tänker vi bland annat skapa en mötesplats med mysig bistrokänsla i vårt stora kök och matrum. Där planerar vi att ha event under 2020 med fokus på kunskapsutbyte, inspiration och affärsutveckling, säger Linda.

Kreativt och hållbart när Thimar Form inreder

–  När vi blev kontaktade av gänget på Advant så ville vi skapa ett kreativt häng med ett tydligt inrednings-DNA kopplat till verksamheten, samtidigt ha stor respekt för lokalens historia som är unik i sig. Den råa industrikänslan och dess historia ville vi lyfta fram, snarare än att göra den till ett klassiskt kontor. En stor utmaning för oss i det här projektet var att få in många viktiga funktioner på en ganska begränsad yta. Kraven att tänka på miljöaspekten och hållbarheten kring de val vi gjort har varit i fokus. Vi håller stenhårt på vår kvalitetsstämpel och tror på långsiktighet i alla våra inredningsprojekt, säger Claes Thimar på Thimar Form.

 

 

– Just nu pågå bygget för fullt och alla möbler ska väljas. Det känns både tryggt och inspirerande att jobba ihop med gänget på Thimar. Nu längtar vi till inflytt i början av nästa år och att få bjuda in alla till vårt nya hem, avslutar Linda.

Nyhetsbrev