Skolriksdagen 2017

Den 24 till 25 april gick Sveriges kommuner och landstings, SKL:s, konferens Skolriksdag 2017 av stapeln. Skolriksdagen är Sveriges största mötesplats för huvudmän, tjänstemän, rektorer och förskolechefer. SKL har arrangerat konferensen vartannat år sedan 1989. Över 2 300 personer från 202 kommuner deltog på konferensen som var helt fullbokad. Vi på Advant fick i uppdrag av SKL och Konstella, som är SKL:s samarbetspartner när det gäller möten och konferenser, att sätta samman material utifrån SKL:s grafiska profil för att rama in konferensen.

Vi tog fram blänkare som skickades ut via mail, inbjudningar och en programbok, som alla konferensdeltagare fick vid registreringen, där konferensens program och olika delar presenterades på ett tydligt sätt. I slutet av boken fanns ett trevligt inslag med färgade sidor i färgerna rött, gult och grönt som användes för att ta pulsen på och ställa frågor till publiken. Ett mycket uppskattat inslag.

 

skolriksdag3.jpg

skolriksdag2.jpg

Skolriksdag4.jpg

 

Inramningen blev riktigt lyckad och att alla detaljer, stora som små, hör ihop är just det som skapade en känsla av kvalitet och bidrog till en inspirerande konferensmiljö. Vår erfarenhet av den här typen av uppdrag som produktionsbyrå gör att vi finns med och stöttar kunden med tydlig produktionsplan och flexibelt stöd under hela arbetet med att ta fram material i god tid till konferensen.

Att få hjälpa våra kunder med konferenser tycker vi är riktigt kul!

”Tillsammans med vår proffsiga leverantör Advant blev allt från våra blänkare, inbjudningar, rapporter och fina programböcker till SKL:s största konferens Skolriksdag 2017 en stor succé. Vi är så nöjda med all leverans och hoppas på ett långt och givande fortsatt samarbete!”

/ Malin Lodenberg, Projektledare på Konstella

Nyhetsbrev