Vi brinner för att skapa kundnytta!

Advant startades 2007 med syftet att bryta branschnormer och arbeta på ett nytänkande sätt som skapar ännu större värde för kunden. Detta genom effektiva och smarta arbetsprocesser, stort kundfokus i alla verksamhetens delar och en vilja att utvecklas och prova nya saker. 

Samma syfte kvarstår både idag och framåt. Vi vill fortsätta utmana branschen, utvecklas och vara modiga. Vi ska vara Sveriges mest uppskattade byrå – både av kunder och medarbetare.

Innovation och utveckling

Advant gör en förflyttning från renodlat konsultbolag till att också utveckla egna produkter och tjänster – gärna ihop med våra kunder och samarbetspartners. Vi vill nyfiket fortsätta att utforska alla de digitala möjligheter som finns, lära oss mer och fortsätta att skapa värde på fler sätt.

Möt våra ägare och styrelse​

Advant ägs och drivs av Stefan Berg, Linda Jonsson och Mikael Engström. Tillsammans har de lång erfarenhet av kommunikation, digitala lösningar och affärsutveckling.

Vi hade också glädjen att under 2020 välkomna vår nya styrelseordförande Lena Larsson. Hon arbetar bland annat med lednings- och verksamhetsstöd och har idag flertalet styrelseuppdrag inom exempelvis Löfbergs, Svenska innebandyförbundet och Sveriges radio.

Låter det intressant? Hur går vi vidare?

Nyhetsbrev

Kontakta mig!