Din innovativa helhetspartner för kommunikation och digitala lösningar

I en komplex värld där utvecklingen går fort och valen är många, tar vi tillsammans ut riktningen. Med erfarna affärsutvecklare och ett skräddarsytt team får du de specialkompetenser du behöver för att nå resultat. Oavsett om du vill innovera nya tjänsteerbjudanden, skapa en affärsgenererande webb eller hitta framtidens hållbara lösningar.

STEG 1

Möt din digitala affärsutvecklare

Som kund hos Advant möts du av din egen affärsutvecklare inom kommunikation och digitala lösningar som fokuserar på dina kundupplevelser. Personen lär känna din verksamhet, dina utmaningar och påbörjar nyfiket resan tillsammans med dig mot att nå dina mål och hitta nya affärsmöjligheter.

Mikael Engström och Linda Jonsson är delägare och affärsutvecklare på Advant.

STEG 2

Vi tar ut riktningen

I uppstarten ser vi till att få hela bilden klar för oss. Vi är genuint nyfikna på vad du och din målgrupp vill ha. Tillsammans hittar vi de steg du behöver ta för att nå dina mål. Till vår hjälp har vi olika verktyg som effektkartläggning, innovationssprint och metodik för digital transformation. Metoden är mindre viktig – fokuset är att hitta hållbara lösningar som hjälper dig nå dina mål, vare sig det handlar om nya affärsområden eller att ge bra service till kommuninvånare.

Tjänste- eller servicedesign är en metodik för att affärsutveckla med kunden i centrum där vi ser till hela verksamheten och samtliga interaktioner med dina kunder.

STEG 3

Ditt skräddarsydda team

Vi bygger nu ditt skräddarsydda Advant-team, ditt dynamiska kommunikations- och marknadsstöd. Oavsett teamets storlek jobbar vi proaktivt, effektivt och självklart med löpande avstämningar. Under projektet har vi en gemensam digital arbetsyta. 

Vårt mål är att du ska se oss som din kompetenta och trevliga kollega. Någon som du kan vända dig till och som verkligen bryr sig. 

Utifrån våra tester hjälper vi gärna dig att ta fram en ny digtal design och prototyp utifrån rekommenderade förbättringsåtgärder.

STEG 4

Vi skapar resultat

Vårt mål är att du ska nå hela vägen fram. Du ska inte bara vara nöjd med resultatet. Vi vill ge dig mer än så. Det ska kännas som vi har förvandlat dina tankar mål och strategier till riktigt bra idéer och designat med användaren i fokus. Vi tänker nytt och testar, drar nytta av möjligheter med teknik och design och bygger värdeskapande relationer. Vi har lyckats när du slutar jaga dem du vill nå. De ska jaga dig. 

Branäs ökade den digitala försäljningen med 50% säsongen 2017-2018. En av framgångsfaktorerna är det gedigna förbättringsarbete som Advant bidragit med på Branäsgruppens webbplatser och bokningssystem.

STEG 5

Mäta, utvärdera och utveckla

Nyckeln till framgång ligger i att mäta, utvärdera och utveckla. Det gör vi löpande tillsammans med våra kunder. Vi lär oss vad som fungerar, vad vi ska förbättra och vad vi ska testa för att utvecklas framåt. Allt för att ge dig mer, kunna mäta att vi landar rätt och får rätt effekt. Vi jobbar gärna med ett tillväxtbaserat-mindset och gör denna resa ihop med ditt team. Du kan tryggt luta dig tillbaka och lita på att vi följer upp, återkommer och håller vad vi lovar. 

Som kund hos oss får du hjälp från uppstart till uppföljning när det gäller din digitala marknadsföring.

Relaterade projekt

Låter det intressant? Hur går vi vidare?

Nyhetsbrev

Kontakta mig!