Välkommen till Advant

Din innovativa helhetspartner för kommunikation och digitala lösningar. Tillsammans utvecklar vi din verksamhet med kundupplevelsen i fokus. 

Hos Advant får du hjälp med allt från traditionella byråtjänster till affärsutveckling och innovation.

Vi är en one stop shop, med både bredd och spets. Vi underlättar för våra kunder genom att vara deras kompletta helhetspartner inom kommunikation och digitala lösningar.

Mikael Engström och Linda Jonsson är delägare och affärsutvecklare på Advant.

Hitta nya och digitala sätt att öka din försäljning och utöka ditt erbjudande när dina kunder eller användare flyttar till digitala plattformar.

Sedan Advant startades 2007 har vi genomfört tusentals uppdrag där vi jobbat i nära och långvariga samarbeten med många olika kunder inom offentlig sektor.

Vår vd och affärsutvecklare Linda Jonsson har mångårig erfarenhet kring att arbeta med personliga varumärken.

Advant vill bryta branschnormer och arbetar på ett nytänkande sätt som skapar ännu större värde för kunden. Vi ska vara Sveriges mest uppskattade byrå.

En riktigt bra sociala medier-strategi gör vi tillsammans, fysiskt eller digitalt. Då fångar vi upp frågor och utmaningar under vägen och bygger en bra förståelse i hela ert team.

Under snart femton års tid har vi förbättrat vårt sätt att arbeta utifrån de erfarenheter vi fått. I Advantmodellen har vi samlat allt vi lärt oss och format en egen produktions- och projektmodell som används i vårt dagliga arbete.

Det är viktigt att skapa bästa möjliga miljö för dina befintliga medarbetare, så att de trivs, utvecklas och blir en aktiv del av varumärket.

Hos oss kan du känna dig trygg! Vi arbetar alltid metodiskt och strukturerat. 

Låter det intressant? Hur går vi vidare?

Nyhetsbrev

Kontakta mig!