Filmtajm med Malin – lär dig mer om rörligt!

Film, video, rörligt. Kärt barn har många namn. Oavsett är det ett väldigt populärt och effektfullt medie. Vår projektledare Malin har stenkoll och berättar mer!

Malin har många års erfarenhet av att jobba med rörligt. Men frågan är; varför är film så bra?

– Det går att göra så otroligt mycket med film och det finns många olika uttryck att röra sig med – färger, bilder, ljud och ljus. Styrkan med film är verkligen att man kan väcka känslor och beröra. Rörligt material går också att göra väldigt pedagogiskt och lättförståeligt för en målgrupp och du kan verkligen komprimera ett budskap för att nå ut snabbt och tydligt.

Hur jobbar ni med film på Advant?

– Framförallt gör vi det tillsammans med kunden! Vi vill att kunden ska vara delaktig eftersom de kan sin verksamhet bäst. Vi är duktiga på film, att berätta och att paketera budskap, men vi behöver få till ett samarbete för att skapa ett kraftfullt och relevant innehåll.

Som beställare av film – vad behöver man tänka på?

– Utöver att faktiskt avsätta tid för projektet så tycker jag att man först och främst ska ställa sig frågan om varför man ska göra film. Vad är syftet med den? Vilket behov ska den uppfylla? På vilket sätt ska den här filmen hjälpa målgruppen? Det är bra att ha en tanke med sig in i processen helt enkelt. Väl där hjälper vi självklart till med att mejsla fram en bra och tydlig strategi så att vi når det önskade resultatet!

Vill du lära känna Malin ännu bättre kan du göra det här!

 

Nyhetsbrev