Vill du vara med och skapa framtidens digitala upplevelser?

Ta chansen att vara med och bygga upp Advants erbjudande. Du får vara med och skapa riktigt vassa digitala upplevelser som ger effekt för kunderna och älskas av besökarna. Just nu letar vi efter en projektledare som drivs av att hitta lösningar som ger resultat. Vi har höga ambitioner, men en liten kostym. Det gör att du har stora möjligheter att påverka din egna utveckling.

Vårt mål är alltid att skapa smarta digitala lösningar som ger effekt. Det gör vi genom att kombinera varumärkesbyggande design med genomtänkt teknik. I din roll som projektledare kommer du att:

 • Ansvara för att hålla ihop projekt, kommunicera med olika samarbetspartners, leda personal och konsulter.
 • Ansvara för hela projektet med allt från förstudie till genomförande och uppföljning.
 • Ha ansvar för budget och kostnadsstyrning.

Vad letar vi efter?

Som projektledare på Advant ser vi att du har bred kompetens med förståelse för digitala medier. Du har tidigare erfarenhet av att driva framgångsrika digitala projekt och är van att tillsammans med en kreativ arbetsgrupp hitta lösningar som ger resultat. Du håller dig uppdaterad kring vad som händer inom digitalisering och har ett stort intresse för kommunikation överlag.

Vi söker dig som:

 • Arbetar strukturerat med agila metoder, där en av nyckelfaktorerna är planering.
 • Är analytisk, eftertänksam, förstår mönster och agerar proaktivt.
 • Drivs av kundkontakt och är van att anpassa dig efter kund och situation.
 • Är handlingskraftig, tar stort eget ansvar, ser till att saker händer och är kommunikativ både i tal och skrift.
  Kompetenskrav.
 • Minst 3-5 års erfarenhet av rollen som projektledare.
 • God kommunikatör med lätt för att uttrycka dig på engelska och svenska – både i tal och skrift.
 • Intresse för teknik och digitalisering
  Meriterande.
 • Utbildning inom Agil projektledning / Scrum master.
 • Vana av att driva workshops och formulera krav för projekt.

Att jobba på Advant

Advant är idag en av Värmlands största byråer med 28 medarbetare. Hos oss får du vara med och utveckla ett redan framgångsrikt, nyfiket och nytänkande företag till att bli ännu bättre. Vi är inte rädda för att göra saker på ett annat sätt, och vi garanterar dig att du kommer växa i din yrkesroll.

Du kommer att få arbeta med en mängd roliga och utmanande uppdrag och du blir en viktig del i att skapa innovativa digitala lösningar och resultat. Du gör det tillsammans med dina arbetskompisar som är prestigelösa och drivna människor som sitter i en kreativ miljö i centrala Karlstad.Webbteamet består i dagsläget av webb- och UX-designers, frontendutvecklare, projektledare, fullstackutvecklare och strateg.

Vad får du hos oss på Advant?

Hos oss får du tillgång till bland annat:

 • Varvet – Vi sitter i en nyrenoverad båtsvarvslokal där charmen från det gamla kombineras med det moderna. Det är gångavstånd in till centrum och bara några meter bort finns Vänern.
 • Flexibelt arbete – Hos Advant har du möjlighet att påverka dina arbetstider i stor utsträckning och välja själv när du vill sitta hemma eller jobba från kontoret.
 • Trygghet – Alla fastanställda på Advant har tillgång till en privat sjukvårdsförsäkring ifall olyckan är framme. Som fastanställd har du även utöver den allmänna pensionen ytterligare pensionsavsättning via SEB. Självklart täcks du även av TFA och TGL.
 • Utveckling – Som fastanställd ges du möjlighet att utvecklas inom ett eller flera utvalda områden utöver den normala utvecklingen. Utvecklingsplanen bestäms i början av varje nytt år där du har stor möjlighet att kunna påverka din egen plan.
 • Bonus och friskvård – Alla anställda på Advant har en del i företagets gemensamhetsbonus där du själv har flera valmöjligheter i hur den ska plockas ut. Du har även tillgång till ett friskvårdsbidrag som du själv väljer vad det ska användas till.
 • Barometer – På våra barometrar som hålls löpande mellan dig och din närmaste chef, diskuterar vi mående, stress, aktuella ämnen och framtid. Den individuella utvecklingsplanen följs upp och det ges utrymme till att lyfta övriga frågor.
 • Umgänge och kickoffer – En av de saker som ligger till grund för Advants framgång är den familjära stämningen och våra fantastiska medarbetare. Vi har återkommande happenings och kickoffer där vi umgås och skrattar ihop.

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Tjänsten är tillsvidare och heltid, provanställning tillämpas.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande från och med årsskiftet, så vi ser fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna att du kan starta hos oss i början av 2021.

Är du intresserad? Skicka då in din ansökan i formuläret nedan och bifoga:

 • Ett personligt brev
 • CV
Get your free webform from Podio

Träffa några av dina nya kollegor

Alexandra Johansson

Projektledare

Alexandra Johansson är en omtyckt projektledare och strateg som arbetat både med små och stora projekt. Hennes vana av att skapa processer och sätta mål gör resan mot målet enkel och effektiv för kunder och kollegor.

Malin Landberg

Projektledare film

Malin Landberg är en av Advants grymma projektledare. Hon brinner lite extra för rörliga medier och projekt som gör samhällsnytta och tycker att många av hennes kunder känns som kollegor. Lär känna Malin och få hennes bästa tips för dig som vill arbeta som projektledare.

Låter det intressant? Hur går vi vidare?

Stefan Berg

Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig.

Kontakta mig!

Nyhetsbrev