En praktik där du verkligen får vara med och lära dig

Vill du ha praktik på en byrå där du verkligen blir en i gänget, får arbeta praktisk med både tryck och digitalt och har chans att få en anställning efteråt? Då tycker vi att du söka praktik hos oss.

Att praktisera hos oss på Advant ska vara varierande och givande. Här blir du snabbt en del av vår dagliga produktion, får jobba nära våra medarbetare och en god inblick i hur vår vardag ser ut. Praktiken är ett perfekt sätt att lära känna varandra och den kan även leda till ett jobb längre fram!För att få ett bra utbyte har vi som krav att du studerar på en eftergymnasial utbildning. Eftersom vi har ett fåtal platser per termin ber vi dig att skicka över några arbetsprover samt ett personligt brev där du beskriver varför just du vill praktisera på Advant. Vi hoppas att du tar tillvara på möjligheten att söka praktik hos oss. Flera av våra medarbetare började nämligen just som praktikanter så chansen till jobb längre fram är stor.

A webform by Podio – click here to get yours

Praktikant

Manda Olsson

Manda Olsson blev snabbt en i gänget när hon praktiserade på Advant våren 2020 som en del i sin utbildning medier, kommunikation & PR på Örebro universitet. Här delar hon med sig av lärdomar,  tips och vad hon tyckte om sin praktik hos oss.

Nyhetsbrev