Emmelie Löfgren Orebjörk

Teamledare webbteamet

"På Advant får jag vara den jag är och utvecklas dit jag vill.”

Emmelie är en av tre nya teamledare på Advant. Hör henne berätta om sin roll, sina resa på Advant och förutsättningarna till utveckling.

Berätta om vem du är!

– Jag är Emmelie, 34 år från Hammarö. Jag har läst journalistik och socialpsykologi. Jobbat längst som projektledare med webbinriktning, även jobbat med copy, kommunikation, journalistik, ölupphällning och dj:ande på ett par trevliga krogar här och där. Lever med min ljuvens man, vår grabb och två bonusbarn i hus i Karlstad. Älskar musik och att sjunga, träna, gamla möbler, landet/skogen och att hänga med gött fölk – allt toppat med en hög dos prestigelöshet.

Hur länge har du varit på Advant och hur har din resa sett ut?

– Jag har varit på Advant i över två och ett halvt år, jag började som projektledare i webbteamet. Har, utöver mina projekt och fina kundsamarbeten, jobbat mycket med att få till en bra planering och rutiner i vårt team i takt med att vi har växt med flera grymma kompetenser. Sedan oktober har jag varit teamledare för webbteamet och det känns helrätt!

Din nya roll – hur har processen sett ut och vilken stöttning har du fått för att gå från projektledare till att nu även ha personalansvar?

– För att kunna kliva in i den nya rollen som teamledare har jag, tillsammans med övriga teamledare och nya ledningsgruppen, gått en fantastiskt bra och utmanande ledarskapsutbildning (med Effect Management / Jonas Garpe). Utbildningen har redan gett mig konkreta verktyg, modeller och kunskap som jag plockar med mig in i ledarskapet.

Parallellt jobbar vi internt med allt det praktiska och strategiska som den här förflyttningen innebär för hela företaget. Det ska bli en sjukt rolig resa.

Jag upplever att Advant har sett mina styrkor under åren som projektledare och gett mig chansen att utvecklas dit jag vill – att få jobba mer drivande med teamet, människorna och vår övergripande strategi i fokus. 

 

Vad ser du mest fram emot med din nya tjänst?

– Att få fokusera helhjärtat på teamet och vår utveckling i största allmänhet. Från det personnära ledarskapet och teamstruktur till att jobba tillsammans mot gemensamma mål.  

Varför trivs du på Advant?

– För att jag får vara den jag är och utvecklas dit jag vill. Jag trivs väldigt bra i teamet, jag gillar vårt kontor och jag älskar drivet på Advant.

Om du skulle beskriva Advant för någon som inte känner till oss, hur skulle den beskrivningen låta?

– Advant är ett drivande och utvecklande företag lika mycket som en trygg och lyhörd arbetsplats. Vi vill framåt men vet att vi behöver landa gött emellanåt. Vi besitter en jäkla kompetens men vill utvecklas och bli ännu bättre. Vi värnar om kundens men också varandras upplevelse i det vi gör.

Slutligen, vad klarar du dig inte utan under en arbetsdag?

– Snus, struktur och minst ett olugnt högt skratt.

Nyhetsbrev