Welcome to
A happy team!

Vi ska vara Sveriges mest uppskattade byrå av både medarbetare och kunder.

Utvecklas på en nytänkande byrå

Advant är en av Värmlands största byråer med snart 30 medarbetare. Hos oss blir du en viktig person i gänget. Du får vara med och utveckla ett redan framgångsrikt och nyfiket företag till att bli ännu bättre.

Du kommer att jobba på ett nytänkande företag som inte är rädda för att göra saker på ett annat sätt och vi garanterar dig att du kommer växa i din yrkesroll. Som Advantare får du en egen utvecklingsplan där du under arbetstid får specialisera dig inom intressanta områden.

Många roliga och utmanande uppdrag väntar dig, tillsammans med prestigelösa och drivna kollegor. Allt det här i en kreativ miljö i centrala Karlstad med Vänern som utsikt.

Vad får du hos oss på Advant?

Hos oss får du tillgång till bland annat:

  • Vi sitter i ett nyrenoverat båtvarv där charmen från det gamla kombineras med det moderna. Det är gångavstånd till centrum och bara några meter bort från entrén ligger Vänern.
  • Flexibelt arbete. Hos Advant har du möjlighet att påverka dina arbetstider i stor utsträckning. Du väljer själv när du vill sitta hemma eller jobba på kontoret.
  • Alla fastanställda har tillgång till en privat sjukvårdsförsäkring ifall olyckan är framme. Som fastanställd har du även utöver den allmänna pensionen ytterligare pensionsavsättning via SEB. Självklart täcks du även av TFA och TGL.
  • Utveckling. Som fastanställd ges du möjlighet att utveckla dig inom ett eller flera utvalda områden utöver den normala utvecklingen. Utvecklingsplanen bestäms i början av varje nytt år där du har stor möjlighet att kunna påverka din egna plan.
  • Bonus och friskvård. Anställda på Advant får en del av företagets gemensamhetsbonus. Det finns olika val hur du ska plockar ut den. Du har även tillgång till ett friskvårdsbidrag som du själv väljer vad det ska användas till.
  • På våra återkommande barometers – samtal mellan dig och din närmaste chef – diskuterar vi mående, stress, aktuella ämnen och framtid. Den individuella utvecklingsplanen följs upp och det ges möjlighet till att även lyfta övriga frågor.
  • Umgänge och kickoff. En av de saker som ligger till grund för Advants framgång är den familjära stämningen och fantastiska medarbetare. Vi har återkommande happenings och kickoffer där vi umgås och skrattar ihop.

Träffa några av våra medarbetare

Malin Landberg

Projektledare

Erik Nilsson

AD

Johanna Olsson

Frontend-utvecklare

Stefan Berg

Vice vd & ekonomi- och personalchef

Praktikant

Manda Olsson

Manda Olsson blev snabbt en i gänget när hon praktiserade på Advant våren 2020 som en del i sin utbildning medier, kommunikation & PR på Örebro universitet. Här delar hon med sig av lärdomar,  tips och vad hon tyckte om sin praktik hos oss.

Nyhetsbrev