Fyra stora kunder väljer Advant

Under den senaste tiden har Advant skrivit ramavtal med fyra kunder – Karlstads universitet, Energimarknadsinspektionen, MSB och Karlstads kommun. 

– Vi är glada och stolta över att vi har fått fyra nya kunder, säger Linda Jonsson, vd för Advant. Och det är både förnyat och utökat förtroende av kunderna vilket känns fantastiskt fint.

 Karlstads universitet är en ny bekantskap för oss. 

– Flera av oss på Advant har pluggat på universitet så det känns svinkul att vi nu är upphandlade som kommunikationsbyrå, säger Joacim Lundin, copywriter och projektledare.

 Som kommunikationsbyrå ska vi producera innehåll av olika slag, inklusive kommunikativa

strategier, kreativa idéer (inklusive art direction, copywriting, grafisk formgivning, UX, film, animering, ljud, eventstöd), kreativ rådgivning etc. Universitetets varumärke ska förvaltas och utvecklas.

Energimarknadsinspektionen är också ett nytt samarbete för oss. Med Energimarknadsinspektionen har vi nu ett ramavtal för kommunikationstjänster. Det omfattar uppdrag avseende såväl strategiska som kreativa och praktiska kommunikationstjänster.

Vi har fått förnyat förtroende av MSB, Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap, som Advant har ett långvarigt samarbete med. Det nya avtalet omfattar produktionsbyråtjänster, som tidigare, men har nu breddats till att även inkludera filmproduktion.

Karlstad kommun är en nygammal kund till oss och i det nya ramavtalet kommer vi att göra uppdrag inom reklam- och kommunikationsbyråtjänster. Det omfattar kreativa idéer, grafisk form, bildtänk, produktion, originalarbete samt strategiskt tänkande inklusive målgruppsmätningar.

 Varmt välkomna till Advantgänget Karlstads universitet, Energimarknadsinspektionen, MSB och Karlstads kommun! Tack för ert förtroende!

Nyhetsbrev