Ett tråkigt stabilt elnät

NACKA ENERGI

Lite tråkigt. Väldigt stabilt.

Under många år har Nacka energi jobbat hårt för att säkerställa en stabil drift i sitt elnät. Helt enkelt ett liv utan avbrott. Tråkigt? Ja, kanske lite. Stabilt? Ja, väldigt mycket. Men handen på hjärtat, skulle du vilja ha ditt elnät på något annat vis?  

Nacka Energi är det lilla lokala elnätsbolaget som står starkt och stadigt i en orolig tid. Under många år har Nacka energi jobbat hårt för att säkerställa en stabil drift i sitt elnät. Det har medfört stora investeringar i att gräva ned alla ledningar under marken för att skapa ett robust och stabilt elnät utan driftstörningar och avbrott. Arbetet har medfört att Nackaborna nu kan njuta av ett av Sveriges stabilaste elnät.

Nacka energi ville nu kommunicera sitt arbete till sina kunder och visa vad det innebär att ha ett stabilt elnät.

Lösningen blev några ganska så tråkiga filmer om ett vardagsliv som vi alla tar för givet. Ett liv där vardagen flyter på utan “spänningen” som ett strömavbrott innebär. Kanske har Nacka rent av Sveriges tråkigaste elnät.

Filmerna spreds i sociala medier och som ett event på Nackas största köpcenter där kunder uppmanas rapportera sina strömavbrott till Nackas kundtjänst som fanns på plats. Det visade sig bli en ganska tråkig historia för personalen i montern.

Nyhetsbrev