Alla möjligheter kommer med stadsnätet

Idag har många 100 Mbit/s på sitt internet, men den tunna fibertråden du får in i ditt hus med stadsnätet kan i praktiken ge dig upp till tre miljoner (3 000 000) Mbit/s. Detta medför en massa möjligheter som berättas om i en ny broschyr vi tagit fram till bland andra Karlstads El- och Stadsnät.

Utvecklingen för internet, tv och telefoni går snabbt och det är inte alltid lätt att välja de tjänster som passar just dig. Arvika stadsnät, Forshaga fibernät, Hammarö stadsnät, Karlstads El- och Stadsnät, Munkfors stadsnät, Stadsnät i Åmål och Vansbro stadsnät har tillsammans därför tagit fram en broschyr för att hjälpa sina kunder välja rätt tjänster.

Vi på Advant har, tillsammans med skribenten Katarina Averås, tagit fram broschyren från idé till texter, illustrationer och formgivning. ?Fokuset i broschyren ligger på bra information och inspiration och du finner bland annat nyheter, framtidsspaning och en checklista som ska hjälpa dig hitta rätt tjänster. Vi är självklart stolta och glada över det roliga uppdraget.

Exemplet på bilden i blogginlägget är Karlstads El- och Stadsnäts broschyr.

Nyhetsbrev