Advant startar upp en avdelning för digital design

Advant har funnits sedan 2007 och vi gör nu en stor satsning på digital design med slutanvändaren i fokus. Advant digital blir en ny förgrening av byrån som hjälper kunder att nå sina mål med hjälp av nöjda slutanvändare – tack vare en väl genomtänkt webbdesign.

Under de senaste åren så har Advant sett ett växande behov av en renodlad designbyrå som arbetar med spets inom digital design.

– Svenskar idag spenderar i genomsnitt 21,6 timmar på Internet varje vecka och 30 % av surfandet sker via mobilen. Därför är det viktigt att dina digitala plattformar fungerar väl på olika enheter och för alla tänkbara besökare. Det är här som Advant digital kommer in i bilden, säger Mikael Engstöm, delägare Advant.

– Vi kommer lansera vår nya satsning på DigIT Värmland som går av stapeln den 29 april på KarlstadCCC. Där kommer vi även att hålla ett seminarie tillsammans med Örebro kommun där vi berättar om ett stort och komplicerat designuppdrag som nyligen genomförts med hjälp av en agil designprocess. Vi släpper också samma dag en ny webbplats, advantdigital.se, fortsätter Mikael.

Advant har redan hunnit med flera stora uppdrag, både som huvudleverantör samt som designpartner. Exempel på uppdrag är fördjupningswebben som Advant föreläser om tillsammans med Örebro kommun, webbdesign för ett socialt intranät åt Göteborgs Stadsmission, webbprojekt åt Paper Province och har nu även fått uppdraget att hjälpa Örebro kommun med sin externwebb orebro.se samt kommunens skolwebbar (påbörjas i maj).

Ni är såklart varmt välkomna att kontakta oss för vidare information eller intervjuer!

För mer information kontakta:
Mikael Engström, delägare och webbkonsult, Advant.
076 – 145 18 10, mikael@advant.se

 

Nyhetsbrev