Advant satsar vidare och anställer fler

Värmlands största fullservicebyrå för kommunikation och digitala lösningar blir nu ännu större. Innan året är slut räknar Advant i Karlstad med att ha närmare 40 anställda.

– Vårt nytänk, pandemin och vår nya varumärkes- och utbudspositionering under 2020 har satt ytterligare fart på vår tillväxt. Att vi närmar oss 40 medarbetare hade vi inte räknat med när vi startade för snart 14 år sedan, säger Linda Jonsson, vd och grundare av Advant.

Advant har vuxit stadigt varje år sedan starten 2007. 2021 ser inte ut att bli något undantag. Hittills har sex personer anställts och ytterligare ett par rekryteringar ligger ute. 

– Kort sagt kan man väl säga att vi har mycket att göra och det är vi otroligt glada för såklart. Det är en av anledningarna till att vi anställer fler medarbetare, berättar Linda och fortsätter:

– Vi har under de senaste åren skapat många nya affärsområden och en bred palett av tjänster med fokus på webb och digitala medier. Vi har också en snabbrörlig organisation som agerar på trender och saker som händer i omvärlden. Under pandemin har vi till exempel satsat mycket på digitala möten och hjälpt våra kunder att digitalisera sig. 

Strategisk tillväxt för både nutid och framtid

Tillväxten och antalet rekryteringar beror dock inte enbart på hög efterfrågan. Det är också ett strategiskt val.

– Nu har vi nått nästa nivå i vår organisation och behöver utveckla den. Vi behöver också säkra upp att vi har resurser och kompetens för framtiden. Kommunikationsvärlden förändras ständigt och vi vill vara med och driva den resan framåt. Vi har en hel del spännande på gång dessutom som jag inte kan avslöja riktigt än, säger Linda.

Vill vara Sveriges mest uppskattade byrå

– En av anledningarna till att det går bra för oss tror jag är vår vision om att vara Sveriges mest uppskattade byrå – både bland kunder och medarbetare. Samtidigt som vi vill prestera så bra som möjligt och ge våra kunder bästa tänkbara service, är det otroligt viktigt att våra kollegor trivs och mår bra på jobbet. Det här är viktigare än någonsin i en tuff bransch med snabba deadlines och konstant utveckling, avslutar Linda.

Nyhetsbrev