Advant framtidssatsar – innovativ helhetspartner för kommunikation och digitala lösningar

Advant har under den senaste tiden vuxit till Värmlands största byrå, flyttat till nya större lokaler vid Vänern, förstärkt med ny erfaren styrelseordförande och står nu starkt rustade för en spännande framtid som en innovativ helhetspartner för kommunikation och digitala lösningar på den svenska marknaden.

 
Bilden från vänster: Linda Jonsson och Mikael Engström, delägare Advant. Lena Larsson, styrelseordförande Advant. Stefan Berg, delägare Advant.

– Vi har under drygt tio år utvecklat ett starkt erbjudande och är Värmlands största byrå sett till våra snart 30 anställda. Nu satsar vi ytterligare – som en helhetspartner för kommunikation och digitala lösningar. Vi är en one stop shop, med både bredd och spets, säger Linda Jonsson, delägare och vd Advant.

Advant kommer även fortsatt arbeta med traditionella byråtjänster men ha ett starkt fokus på digital transformation, affärsutveckling och innovation.

-Vi kommer bland annat erbjuda konceptet Innovationssprint som ger våra kunder möjligheten att kickstarta innovation på bara 5 dagar. Vi kommer även att göra en egen förflyttning från renodlat konsultbolag till att också utveckla egna produkter och tjänster, berättar Mikael Engström, delägare och utvecklingsansvarig Advant.

I samband med satsningen släpps idag en ny webbplats och en helt ny kunskapsplattform; Advanture. Här får chefer inom marknad och kommunikation kostnadsfri rådgivning och verktyg på ledningsnivå.

-Vi vill bli ett ännu starkare stöd till personer på ledningsnivå inom marknad och kommunikation. Omvärlden förändras snabbt och med Advanture kan man hänga med samtidigt som man får personlig utveckling och personlig rådgivning. Helt kostnadsfritt, säger Linda Jonsson, delägare och vd Advant.

-Vi tänker fortsätta bryta branschnormer, tänka nytt och arbeta hårt för att bli Sveriges mest uppskattade byrå – både av kunder och medarbetare, avslutar Stefan Berg, delägare och vice vd Advant.

Psst! Missade du vår bekännelse? Se den här.

Vill du veta mer? Kontakta gärna:

Linda Jonsson, vd Advant, 076-145 18 11, linda@advant.se

 

Nyhetsbrev